by @ppSys

We zijn gespecialiseerd in (middel)grote totaalprojecten
voor onder andere ziekenhuizen, scholen, kantoorgebouwen,
woonzorgcentra, appartementen enz.

Dankzij kwalitatieve materiaalkeuze, geavanceerde software en bijkomende expertise van onderaannemers beschikt Vliegen NV over een totaalpakket aan kennis, vakmanschap en kwaliteit om al jouw sanitaire projecten tot een goed einde te brengen.

Thuis van water

Vliegen NV is thuis in water.

Dankzij jarenlange ervaring in de sector en een uitgebreide expertise kan je bij ons terecht voor alles wat met sanitair te maken heeft.

Dat gaat van badkamermeubels, kraanwerk, sanitaire toestellen, aan- en afvoerleidingen tot brandleidingen, pompinstallaties en zelfs systemen om hemelwater af te voeren (Pluvia-onderdruksystemen).

Piping

Natuurlijk verzorgt Vliegen NV ook de verschillende leidingen voor je sanitaire installatie.

Denk maar aan gasleidingen, perslucht, leidingen voor medische gassen of motorolie, allerlei waterleidingen voor industrieel gebruik en nog veel meer.

3D totaalontwikkeling

Een toekomstgerichte visie is erg belangrijk.

Dankzij de recente investering in een nieuw softwarepakket ‘STABICAD’ voor  het tekenprogramma ‘Revit’, is Vliegen NV een van de pioniers in de Belgische bouwwereld die beschikt over kennis van dit geavanceerde BouwwerkInformatieModel (BIM). Dankzij deze innovatieve software wordt een ontwerp als het ware een uitvoeringsplan.

Je ziet elk detail, de verschillende leidingen, informatie over de gebruikte objecten, de juiste hoogte van elk product, de isolatie en zelfs de kranen kregen achtergrondinformatie mee (zoals welk type en welk merk).