Home Over ons

Over ons

Home Over ons

Over ons

by @ppSys

In de jaren zestig startte Pierre Vliegen met de eenmanszaak ‘sanitaire installaties Vliegen’.
Zoon Raf nam in 2000 het roer van het bedrijf over.

Het bedrijf groeide intussen uit tot een specialist in sanitair met een 50-tal medewerkers (inclusief onderaannemers).

Kwaliteit en betrouwbaarheid

‘Nooit naast je schoenen lopen, maar hard werken én altijd kwaliteit leveren’ was de wijze raad die Pierre zijn zoon gaf toen deze het bedrijf overnam. Met deze wijze woorden en de ambitie van Raf Vliegen om elke klant en medewerker tevreden te houden, zet het bedrijf kwaliteit en betrouwbaarheid centraal.

Verschillende prestigieuze projecten in het hele land en zelfs in Nederland en Frankrijk bevestigen die reputatie: Vliegen NV is dé specialist in sanitair bij grote totaalprojecten.

Toekomstvisie

In 2015 zette Vliegen NV de stap naar een volledig nieuwe manier van ontwerpen. Het bedrijf maakte de overgang van AutoCAD naar Revit, een tekentoepassing waar in België nog bijna geen bedrijven ervaring in hebben. Ondanks de financiële inspanning en de intensieve opleiding van de tekenaar, werpt deze omschakeling haar vruchten af. Vliegen NV is een van de enige Belgische sanitaire installateurs dat kan werken met deze innovatieve software. Deze investering in kennis, ervaring en software, maakt van Vliegen NV de perfecte partner in sanitair voor ieder groot totaalproject.

Vliegen nv

Meeuwerkiezel 37
3960 Bree
België

Tel. +32(0)89 46 18 94
info@vliegennv.be