by @ppSys

Kwalitatieve en betrouwbare partners

Naast vakmanschap, service, kennis en ervaring, zijn ook je leveranciers heel belangrijk. Zij leveren immers de materialen van je sanitaire project.

Daarom kiest Vliegen NV enkel voor de meest kwalitatieve en betrouwbare partners uit de sector.

Alle partners

Geberit

De firma Geberit heeft een zeer nauwe en goede  samenwerking met Vliegen NV.

Niet alleen beschikt deze partner over zeer kwaliteitsvolle materialen, de ondersteuning vanuit Geberit heeft ons ons al meermaals geholpen klanten te overtuigen van onze zin voor kwalitatieve afwerking.

Een bijkomende troef is dat alle producten van Geberit terug te vinden zijn in de online BIM-bibliotheek (de ‘MEP content’). Zo kan de ontwerper van Vliegen NV makkelijk alle gebruikte materialen precies en gedetailleerd uittekenen.

logo_geberit

Hilti

De firma Hilti heeft een zeer nauwe en goede  samenwerking met Vliegen NV.

Goed werk lever je met goed materiaal. Op dit moment werken wij reeds lange tijd met de gekende kwaliteit van Hilti materialen. De betrouwbaarheid en degelijkheid van hun materialen, helpen onze mensen om een goede rendabiliteit op te bouwen. Hun fleetsysteem heeft voor ons alvast een meerwaarde betekent.

logo_hilti

Groothandelaars

 Zonder solide partners voor de toelevering van alle materialen, kunnen wij geen enkele referentie uitbouwen. Daarom maken wij gebruik van partners waarvan we, uit ervaring, weten dat de afspraken die we onderling maken, worden na gekomen. De vermelde groothandelaars zijn dan ook toonaangevend in hun vakgebied. Een langdurige samenwerking met al deze partijen is dan ook wat wij nastreven.

lambrechts_2
logo_facq
logo_fixcenter
logo_van_marcke
logo_desco

STABIPLAN

Al onze plannen worden uitgewerkt met behulp van de tools die door Stabiplan ter beschikking gesteld worden. Wij werken in een autodesk omgeving (Autocad + Revit). De applicaties en programma’s van Stabiplan stellen ons in staat om verzorgde werktekeningen op te stellen die het voor klant, architect, studiebureel en uitvoerder, duidelijk maakt waar onze technieken zullen geplaatst worden in het gebouw. Ook bij coördinatie tussen technieken helpen deze toepassingen ons om een duidelijk overzicht te behouden en eventuele knelpunten reeds ruim op voorhand op te lossen. Dankzij deze toepassingen is Vliegen NV “BIM LIVE” en kunnen we mee met de huidige tendens om te evolueren naar een volledige 3D BIM uitwerking van de plannen.

logo_stabiplan